pinkyumag
Jungspund

Registration Date: 09.02.2007
Herkunft: Derventa B i H
 |
|
moze mi neko reci kako da otvorim pink plus paket preko humax
keksici postoje u netu samo neznam kako da ih ubacim jer ih ima previse nije kao pre... ili di...tv
bio bi zahvalan za pomoc
|
|
07.01.2008 01:06 |
|
|
Der Betreiber und die Moderatoren vom ass-media.net distanzieren sich hiermit ausdrücklich durch den von pinkyumag am 07.01.2008 um 01:06 verfassten Beitrag. Sollte dieser Beitrag Ihre Rechte verletzen bitten wir um
Benachrichtigung |
 |
kuman
Grünschnabel
Registration Date: 08.01.2008
 |
|
ja kao sto znam, to... tv-paket ne moze se otvoriti sa keksima!!! samo sa cs!!!
|
|
08.01.2008 21:07 |
|
|
Der Betreiber und die Moderatoren vom ass-media.net distanzieren sich hiermit ausdrücklich durch den von kuman am 08.01.2008 um 21:07 verfassten Beitrag. Sollte dieser Beitrag Ihre Rechte verletzen bitten wir um
Benachrichtigung |
 |
Gavro
Grünschnabel

Registration Date: 24.12.2008
Receiver / Box: Dreambox 500
 |
|
Keksici nemogu ,,,,samo cs ,,,ili Gama cart,,,snjom ide ,,,,
|
|
20.01.2009 21:30 |
|
|
Der Betreiber und die Moderatoren vom ass-media.net distanzieren sich hiermit ausdrücklich durch den von Gavro am 20.01.2009 um 21:30 verfassten Beitrag. Sollte dieser Beitrag Ihre Rechte verletzen bitten wir um
Benachrichtigung |
 |
Horde Zla
Eroberer

Registration Date: 19.01.2009
Receiver / Box: Dreambox 7020
 |
|
Cao raja
@pinkyumag te keksice sto si nasao u netu su stari CCW (Constant Control Word) Keys od prosle Godine i oni vise neidu.Ako nam nevjerujes mozes sam isprobati.Ako ti Resiver ima Biss Menü,za Humax neznam posto ja nemam taj Resiver,izaberes kanal koji hoces da otvoris udjes u Biss Menü izaberes red gdje nema nikakvih brojeva ili gdje su nule i upises Keys za taj Kanal koji zelis otvoriti i onda to sve sacuvs(speichern).Ako je Keys uredu onda ce taj Kanal da bude otvoren i mozes ga gledati.
Svaki kanal koji zelis otvoriti sa CCW Keys ima svoj Keys i to znaci moras svaki Keys ponovo ubacit rucno preko daljinskog.
Ako ti nesto nebude jasno pitaj samo tu smo da pomognemo
A drugacije kao sto je Gavro rekao CS ili Gamma Cart a naravno i sa Abo
Pozdrav Horde Zla
|
|
21.01.2009 14:22 |
|
|
Der Betreiber und die Moderatoren vom ass-media.net distanzieren sich hiermit ausdrücklich durch den von Horde Zla am 21.01.2009 um 14:22 verfassten Beitrag. Sollte dieser Beitrag Ihre Rechte verletzen bitten wir um
Benachrichtigung |
 |
 dinamovac2
Administrator CheffE

Registration Date: 06.02.2007
Herkunft: Dreamland
 |
|
quote: |
Original von Horde Zla
Cao raja
@pinkyumag te keksice sto si nasao u netu su stari CCW (Constant Control Word) Keys od prosle Godine i oni vise neidu.Ako nam nevjerujes mozes sam isprobati.Ako ti Resiver ima Biss Menü,za Humax neznam posto ja nemam taj Resiver,izaberes kanal koji hoces da otvoris udjes u Biss Menü izaberes red gdje nema nikakvih brojeva ili gdje su nule i upises Keys za taj Kanal koji zelis otvoriti i onda to sve sacuvs(speichern).Ako je Keys uredu onda ce taj Kanal da bude otvoren i mozes ga gledati.
Svaki kanal koji zelis otvoriti sa CCW Keys ima svoj Keys i to znaci moras svaki Keys ponovo ubacit rucno preko daljinskog.
Ako ti nesto nebude jasno pitaj samo tu smo da pomognemo
A drugacije kao sto je Gavro rekao CS ili Gamma Cart a naravno i sa Abo
Pozdrav Horde Zla |
Zitat Ende |
Bas tako, da svako svakome pomogne
Pozdrav
|
|
21.01.2009 23:30 |
|
|
Der Betreiber und die Moderatoren vom ass-media.net distanzieren sich hiermit ausdrücklich durch den von  dinamovac2 am 21.01.2009 um 23:30 verfassten Beitrag. Sollte dieser Beitrag Ihre Rechte verletzen bitten wir um
Benachrichtigung |
|
 |
Privacy policy
|